Kinderdorp Joure 2014

Kinderdorp 2014

Van 11 t/m 15 augustus organiseert Miks welzijn, Kinderdorp Joure 2014. De Jeugd Vakantie Dagen en het Timmerdorp zijn samengevoegd en gaan verder onder de naam Kinderdorp Joure. Dit is dé plek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om lekker recreatief bezig te zijn. Naast het hutten bouwen zijn er diverse knutselactiviteiten, sport activiteiten en spectaculaire optredens en demonstraties.  Gedurende de zomervakantie ontstaat op het grasveld aan de Leeuwarderweg een echt dorp met zelfgemaakte hutten, leuke sport- en spel activiteiten, knutselactiviteiten en noem maar op. Kortom een echt kinderdorp.

Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Tijdens het eerste bezoek vragen we ouders/verzorgers mee te komen om hun kind in te schrijven. Alle ingeschreven kinderen krijgen een armbandje waarmee ze toegang hebben tot het kinderdorp. Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen alleen komen spelen onder begeleiding van een ouder/ verzorger.

Inschrijven is vanaf heden mogelijk. Voor meer informatie over het kinderdorp en voorinschrijving kun je contact opnemen met Pieter Miedema pmiedema@miks-welzijn.nl.

Kijk voor alle informatie en het programma tijdens het kinderdorp op deze flyer.

 

(Bewerken)